Yoga, Kundalini, Happy Yoga, Sverige, västkusten, Askim, Hovås, Yoga Västra Göteborg, Yoga Sydvästra Göteborg

Om Happyyoga

Happyyoga vill förmedla verktyg som bidrar till glädje, hälsa och livskraft i vardagen.

Inspirationen, kunskapen och teknikerna kommer bland annat från holistiska traditioner och områden som kundaliniyoga, yogatraditionen och filosofin i sin helhet, ayurveda, mindfulness, rawfood och självläkande hälsoterapi.

Det är verktyg och metoder som läker och stärker både kropp, sinne och själ. Som ger fysisk och mental flexibilitet och uthållighet, som stärker och balanserar kroppens organsystem, ger känslomässig balans, skänker glädje, harmoni och stillhet, som hjälper oss att vara mer närvarande i nuet, ökar vår självkännedom och självacceptans, som ger energi, bättre koncentration och ökad medvetenhet.

Det är redskap som hjälper oss att få kontakt med vårt inre och finna kraften och tryggheten inom oss. Börja lyssna, acceptera och göra det vi tycker är viktigt i livet. Istället för att våra liv är en ständig reaktion på livet – på vad vi är med om, och på andras handlingar och sätt att vara – kan vi agera medvetet och fokuserat och se helheten.

Vi får kraft att vara oss själva, att vara vänliga, medkännande och kärleksfulla i vår vardag. Både i relationen till oss själva och till andra människor.

Du är varmt välkommen att delta i någon av våra kurser, workshops eller andra aktiviteter. Kom som du är, kom och möt dig själv och andra!

Yogakurserna hålls för närvarande i Askim och Lerum i egen regi, samt i samarbete med Gbg's Kundaliniyogacenter och Yogayama. Gong- och soundeventen sker både i egen regi, samt i samarbete med andra härliga studios och människor såsom Studio FLOW, YogabyLink och Yogaroom.

Happyyoga drivs av mig, Camilla Lindberg, och jag började min egen holistiska hälsoresa för över 25 år sedan. Jag har utövat många olika metoder, däribland yoga, tai chi och qigong, och jag började undervisa i yoga våren 2015.


Jag är utbildad och har diplom/certifiering som...

- Kundaliniyoga- och meditationslärare (enligt Yogi Bhajan)

- Hathayogalärare (enligt Satyananda)

- Gong- och soundhealer (Don Conreaux, Mehtab Benton, Jens Zygar, Gong Academy, Karin Gibson)

- MEM-yogalärare (Tone of Life)

- Gravidyogalärare (Yogainstitutet)

- Barnyogalärare (Yogavera/Åsa Halvarsson)

- Medicinsk yogalärare (Yogakraft/Ulrika Berglind och Kundaliniyogaakademin)

- lärare i Medicinsk yoga mot utbrändhet (Mediyoga/Elisabeth Engqvist)

- Friskvårdsterapeut (GGI)

- Ayurveda (Mimers Källa)

- Rawfoodkreatör (Rawfood by Erica och Raw Living Chef Academy)

- Hälso- och livsstilscoach (Holistic Health Academy)

- Reiki healing (xxx)

 

 

 

LÄS MER om ...

... min Yogaresa


... Kundaliniyoga

 

LÄNKAR

Bhai Himat Singh


Gurudass Singh