Yoga, Kundalini, Happy Yoga, Sverige, västkusten, Askim, Hovås, Yoga Västra Göteborg, Yoga Sydvästra Göteborg

Om Happyyoga

Happyyoga vill förmedla verktyg som bidrar till glädje, hälsa och livskraft i vardagen.

Inspirationen, kunskapen och teknikerna kommer bland annat från holistiska traditioner och områden som kundaliniyoga, yogatraditionen och filosofin i sin helhet, ayurveda, mindfulness, rawfood och självläkande hälsoterapi.

Det är verktyg och metoder som läker och stärker både kropp, sinne och själ. Som ger fysisk och mental flexibilitet och uthållighet, som stärker och balanserar kroppens organsystem, ger känslomässig balans, skänker glädje, harmoni och stillhet, som hjälper oss att vara mer närvarande i nuet, ökar vår självkännedom och självacceptans, som ger energi, bättre koncentration och ökad medvetenhet.

Det är redskap som hjälper oss att få kontakt med vårt inre och finna kraften och tryggheten inom oss. Börja lyssna, acceptera och göra det vi tycker är viktigt i livet. Istället för att våra liv är en ständig reaktion på livet – på vad vi är med om, och på andras handlingar och sätt att vara – kan vi agera medvetet och fokuserat och se helheten.

Vi får kraft att vara oss själva, att vara vänliga, medkännande och kärleksfulla i vår vardag. Både i relationen till oss själva och till andra människor.

Du är varmt välkommen att delta i någon av våra kurser, workshops eller andra aktiviteter. Kom som du är, kom och möt dig själv och andra!

Kurserna hålls för närvarande i Askims Samlingslokal, som är en ljus och trivsam lokal i korsningen Hovåsvägen/Hovås Bronsåldersväg. Åker du buss är hållplatsen Hovås nedre och lokalen finns mitt emot Odd House Blommor. Kommer du med bil tar du av från Säröleden vid Hovåsmotet och kör i riktning mot Hovåsbadet. Parkering finns utanför och är gratis.

Happyyoga drivs av Camilla Lindberg, internationellt diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare. Camilla började sin egen yogaresa för över 20 år sedan och har undervisat i yoga sedan 2005. Hon är även diplomerad satyanandayogalärare och har fortbildat sig inom gravidyoga, barnyoga, medicinsk yoga mot utbrändhet, gongyoga och påbörjat nivå II på kundaliniyogalärarutbildningen. Hon är också certifierad friskvårdsterapeut och arbetar med olika kroppsbehandlingar, samt fortbildar sig inom ayurveda, rawfood och mindfulness. Under hösten 2014 blev hon även diplomerad rawfoodinspiratör.

 

 

 

LÄS MER om ...

... min Yogaresa


... Kundaliniyoga

 

LÄNKAR

Bhai Himat Singh


Gurudass Singh