Yoga, Kundalini, Happy Yoga, Sverige, västkusten, Askim, Hovås, Yoga Västra Göteborg, Yoga Sydvästra Göteborg

WORKSHOPS & EVENTS

 

GRUNDERNA I KUNDALINIYOGA

Ett bra sätt att få en egen upplevelse av kundaliniyoga, eller att komma igång och lära dig strukturen och de vanligaste teknikerna, är att vara med på en lite längre workshop (ca 4 tim).

 

Jättebra att vara med på om du:

- anmält dig och vill gå någon av yogakurserna.

- är nyfiken på om kundaliniyoga är något för dig.

- redan är igång med din yoga och vill känna in de olika teknikerna och grundläggande övningarna om igen, samt ta upp frågor eller funderingar som du samlat på dig. 

 

Vi går igenom yogapassets struktur, de återkommande teknikerna och gör ett grundläggande yogapass. Vi avslutar med frågestund och gemensam fika. Du får med dig ett häfte med kursmaterial samt yogapass.

När: Se under fliken Aktuellt.
Var: Askims Samlingslokal
Kostnad: 450 kr, inkl kursmaterial och fika (om du deltar i någon av yogakurserna under samma termin är kostnaden 250 kr)

 

 

YOGA MED DOPP

Mjuk och härlig yoga, meditativ breathwalk ner till havet, dopp i det blå och gemensam rawfoodfika på klipporna.

 

Ett härligt tillfälle att berikas och fylla på med livskraft. Ibland avrundar vi terminen och inleders sommaren med ett första tillfälle och har ett andra som startar upp hösten yogatermin. Ibland blir det bara ett av tillfällena.

 

Mer information hittar du här eller under fliken Aktuellt.

 

 

GONGAVSLAPPNING

Vi mjukar upp kroppen och sinnet med andningsövningar och skön yoga. Sedan guidas du till avslappning och får "bada" i gongarnas balanserande vibrationer. Du får landa mjukt och sakta innan vi avslutar med värmande chai-te och rawfoodfika.

 

Håll utkik under fliken Aktuellt för att se när nästa tillfälle är.

 

 

RETREAT

Retreat betyder "att dra sig tillbaka" och väljer du att följa med på ett retreat i Happy Yogas regi får du möjlighet att göra just det - dra dig tillbaka från vardagen en stund för att hämta kraft, bara vara, befria sinnet, utöva yoga, meditera, vara i naturen, äta god och hälsofrämjande föda, inspireras, njuta ...

 

Kan variera i längd och ske under en enda dag, en lång weekend eller en vecka.

 

Till hösten blir det ett eller två dags-retreat, förmodligen någon gång i september och/eller oktober. Mer info kommer under fliken Aktuellt.

 

Till våren 2016 planeras ett weekend-retreat (fre-sön) på Tjörn, se mer under Aktuellt och välkommen att kontakt Happy Yoga per mejl eller telefon för mer info.

 

Varmt välkommen med frågor eller anmälan!

 

 

YOGA # GONG # MANTRASÅNG

Vi gör först ett mjukt och enkelt yogapass innan vi chantar och gör rörelser till upplyftande mantran. Vi pausar kort och sedan guidas du till avslappning och får "bada" i gongarnas helande vibrationer. Du får landa mjukt och sakta innan vi avrundar. Sedan njuter vi av råa sunda sötsaker och värmande chai.

 

Mer information hittar du här eller under fliken Aktuellt.

 

 

MANTRASÅNG I NYÅRSTID

I morgonstund i slutet av december möts vi på mattorna för att yoga och sjunga in det nya året. I skenet av ljusen gör vi ett härligt yogapass och sjunger massor av vackra, upplyftande och effektfulla mantran. Vi avslutar med att njuta något rawfoodgott och dricker värmande fruktglögg tillsammans. Allra sist önskar vi varandra det bästa, nya året innan vi vandrar iväg fulla av tillförsikt och tacksamhet över hur fantastiskt det är att leva!

 

Det är ett tillfälle att landa i nuet, balansera känslorna och fylla på med ny energi. Finna stillhet och glädje, känna tacksamhet, reflektera över det som varit och med tillförsikt se det nya året an.

 

Mer information hittar du här eller under fliken Aktuellt.

 

 

SADHANA + FRUKOST

I arla morgonstund och i skenet av ljusen gör vi först ett energigivande yogapass tillsammans, sjunger sedan de traditionsenliga 7 mantrasångerna och avrundar med att njuta näringsrik och härlig frukost. Berikad och stärkt i såväl kropp, sinne och ditt djupaste inre väntar en ny dag på att fångas.

 

Håll utkik under fliken Aktuellt för att se när nästa tillfälle är.

 

 

RAWFOOD INSPIRATION

Låt dig inspireras av naturliga, vackra och hälsosamma rätter. Till mer grönt och skönt i vardagen. Väck dina sinnen, ta hand om dig själv inifrån och njut dig sund med sprakande, smakrika och näringstäta ingredienser som ger inre glöd. Tanken är att just inspirera till ett friskare liv och mer medvetna val. Att du ska vilja prova själv och med lust lägga till, inte med tvång utesluta, för att ta reda på hur bra det går att må.

 

Tillfällena kan fokusera på olika teman, såsom Komma igång (hur gör man, vad behöver jag, frukostar, mellanmål), Lunch och Middag, Gröna Drinkar och Smoothies, Raw Delights (sunda sötsaker), osv.

 

Vi inleder med en kort närvaroövning för att rikta uppmärksamheten så att vi kan vara i nuet med öppna sinnen. Jag visar och berättar och du är medskapare där det fungerar (om du vill). Sedan låter du dig smaka av allt det goda. Recept ingår och ingredienserna är alltid ekolgiska och lokala i möjligaste mån.

 

Håll utkik under fliken Aktuellt för att se när nästa tillfälle är.

 

 

GREEN YOGA = YOGA + RAWFOOD

Vi tar hand om kroppen, utifrån och in, med hjälp av yoga och meditation samt vacker, naturlig och näringsrik föda.

 

Vi gör först ett vitaliserande och rogivande yogapass som förbereder dig för att både skapa och smälta den gröna, levande födan. Därefter visar jag och berättar om rawfood och du är medskapare (om du vill). Vi avrundar med att avnjuta det vi gjort i full närvaro och med öppna sinnen. Recept och information om yogapasset ingår. Begränsat antal platser.

 

Håll utkik under fliken Aktuellt för att se när nästa tillfälle är.

 

 

FILMKVÄLL + RAW DELIGHTS

Ett tillfälle att mötas, inspireras och samtala. Vi tittar på en film med ett inspirerande budskap, fikar med värmande chai eller örtte och sunt söta raw delights och samtalar om våra upplevelser. Begränsat antal platser.

 

Mer information hittar du här eller under fliken Aktuellt.

 

 

en dag i hälsans tecken

Låt dig inspireras till en hälsosammare livsstil utifrån en helhetssyn på människan. Hur kan jag ta hand om hela mig själv - både kroppen, sinnet och själen?

Tillsammans med Rohan Callander, hälsopsykolog och detoxspecialist, skapar Happy Yoga & Rawfood en härlig dag som bl a kommer att innehålla både föreläsningar, yoga, medveten närvaro och sund rawfood-fika.

 

Exakt datum och plats meddelas när det är aktuellt. Begränsat antal platser.

 

Mer information hittar du här eller under fliken Aktuellt. 

 

ANMÄLAN

Anmäl dig direkt till info@happyyoga.se eller skicka ett sms/ring till 0762-116660.

Ange namn, mejladress, mobilnummer, postadress, samt vad du vill vara med på.

 

Betala också i bokningsavgiften som framgår här på hemsidan under Kurser eller på flyern/inbjudan.

 

Betalning sker till Handelsbankens bankkonto: 6232 743063422 mottagare Camilla Lindberg eller via faktura.


Kurser som inte är i Askim eller Lerum handhas av respektive yogaställe, se under fliken Kontakt  

 

BETALNINGSVILLKOR & AVBOKNINGSREGLER

Anmälan till kurser, event och retreats är bindande och sker genom att du betalar in en anmälningsavgift som garanterar dig en plats.

 

Resterande belopp betalas via kort/faktura inom 30 dagar från anmälningsdatum. Du kan givetvis betala hela beloppet med en gång. Vid utebliven resterande betalning avbokas du automatiskt och förlorar både din plats och anmälningsavgift.

 

Anmälningsavgiften är också en administrativ avgift och betalas inte tillbaka oavsett när avbokning sker. Detta gäller även om en ersättare tar din plats.

Resterande belopp betalas dock tillbaka om du avbokar senast 30 dagar innan kursstart.

 

Om avbokning sker senare än 30 dagar innan kursstart betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg.

 

UTRUSTNING OCH KLÄDSEL

Askim/Väster: Medtag egen yogamatta, en filt och gärna en lite hårdare kudde för att underlätta sittandet under meditationen. Välj kläder som är bekväma och mjuka och ta gärna med en vattenflaska.

 

Lerum: Medtag egen yogamatta, en filt och gärna en lite hårdare kudde för att underlätta sittandet under meditationen. Välj kläder som är bekväma och mjuka och ta gärna med en vattenflaska.

 

Yogaroom: Yogamatta, filt och meditaitionskudde finns. Välj kläder som är bekväma och mjuka och ta gärna med en vattenflaska.

 

Göteborgs Kundaliniyogacenter: Yogamatta, filt och meditaitionskudde finns. Välj kläder som är bekväma och mjuka och ta gärna med en vattenflaska.

 

ÖVRIGT

Om du missar ett tillfälle går det bra att ta igen det på någon av de kurser/klasser som pågår samtidigt, dvs samma kursomgång, i Askim och Lerum. 

Om du redan deltar i en kurs kan du komma på drop-in på någon av de andra pågående kurserna/klasserna i Askim och Lerum.

Kurserna hålls i Askims Samlingslokal, Tingshuset i Lerum, hos Yogaroom i Kungsbacka, samt hos Göteborgs Kundaliniyogacenter.

Se under fliken Kontakt/Hitta hit  för mer information.

 

Varmt välkommen!